MSI Gaming 27XT: All-in-One de gaming

08.01.2016
MSI Gaming 27XT: All-in-One de gaming

Anul acesta la CES, mulţi producători de PC-uri au prezentat modele All-in-One dedicate gamerilor, care pot fi configurate cu plăci grafice şi procesoare standard, însă care tot nu oferă libertatea unui PC normal, fiind limitate la componentele listate în ofertă. Ei bine, MSI încearcă să adreseze această problemă, cel puţin în cazul soluţiei grafice pe noul său model All-in-One Gaming 27XT. Acesta păstrează un raport de aspect 16:9 şi plasează un locaş în care poţi pune orice placă grafică doreşti în exterior.

Gaming 27XT nu are o listă completă de specificaţii momentan, acestea urmând a fi anunţate în curând, însă MSI a confirmat că acesta va fi bazat pe un procesor Intel Core i7 pe arhitectură Skylake, iar placa grafică va putea fi înlocuită cu un model obişnuit de pe piaţă. Nu ştim cât de uşor este procesul de înlocuire, însă având în vedere că montura se regăseşte la exterior, probabil că nu necesită prea multe cunoştinţe tehnice. Compania nu a specificat dacă doar plăcile sale grafice vor putea fi introduse în Gaming 27XT, sau dacă utilizatorii vor putea folosi plăci video realizate de alte companii.

Noul All-in-One este un computer dedicat gamerilor şi vine cu un panou Full HD de 27” cu frecvenţă de 144Hz şi integrează tehnologiile Killer LAN şi Hanimic Audio Enhancer. Forma lui Gaming 27XT este puţin ciudată însă, monitorul fiind rezemat direct de birou, fiind susţinut din spate de un picior transparent.

Până în prezent PC-urile de tip All-in-One nu erau recomandate pentru jocuri video, însă acum cei care doresc mai mult spaţiu pe birou au deja mai multe alternative. Gaming 27XT pare însă să fie opţiunea ce mai ieftină (deşi nu a fost oferit un preţ) şi tototadă cea mai interesantă din punct de vedere al personalizării hardware.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult