Aceste tricouri îşi schimbă tiparul în funcţie de cât de poluat este aerul [VIDEO]

27.07.2016
O nouă linie de tricouri, numită Aerochromic, îşi schimbă culoarea şi tiparul cu care sunt imprimate în funcţie de cât de poluat este aerul din zona în care se află persoanele care le poartă. 
 
Concepute de Nikolas Bentel, aceste articole vestimentare îşi păstrează culoarea şi tiparul original acolo unde aerul este curat. Pă măsură ce poluarea din aer creşte, tiparele de pe tricouri devin mai pronunţate. Schimbarea este posibilă datorită unui tip de cerneală care reacţionează la elemente din aer. 
 
Bentel spune că una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă oamenii din întreaga lume este poluarea aerului, iar gradul de populare din anumite zone ar trebui să fie o informaţie cunoscută de toată lumea. 
 
 
Mai mult, potrivit lui, modul în care se măsoară calitatea aerului, în anumite puncte fixe, nu este corect, deoarece pe măsură ce o persoană se deplasează acest indicator se schimbă semnificativ. 
 
Un astfel de tricou costă 500 de dolari şi poate fi comandat pe site-ul dedicat
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult