Becuri cu LED-uri şi boxe incorporate – soluţie de sonorizare scumpă

05.12.2011
Becuri cu LED-uri şi boxe incorporate - soluţie de sonorizare scumpă

Acestea nu sunt primele becuri cu difuzoare incorporate pe care le-am văzut. O pereche este însă acum suficientă pentru o cameră obişinuită. Becurile AudioBulb au o luminozitate comparabilă cu a unui bec cu incandescenţă de 60 W. Nu este menţionată puterea difuzoarelor incorporate, însă ea ar trebui să fie suficientă pentru un dormitor.

AudioBulb - becul cu difuzor

Sunetul redat de becurile-difuzor este transmis wireless de o bază de tip docking station. Aceasta foloseşte un semnal radio de 2,4 GHz şi are o rază de acţiune de 30 m. Nu lipseşte mufa pentru dispozitive Apple, însă pe undeva prin spate avem şi o intrare line-in de 3,5 mm. Pentru ca utilizatorul să poată controla de oriunde muzica, în pachet este inclusă şi o telecomandă.

Dock-ul wireless cu suport pentru dispozitivele Apple

Preţul unei perechi de becuri cu boxe incorporate este de 300 $. Poate că pentru mulţi dintre cititori el nu poate fi justificat, însă trebuie să ţinem cont de mai multe lucruri. În primul rând, becurile LED-uri sunt încă foarte scumpe şi în pachetul de mai sus sunt incluse două. În al doilea rând, avem un sistem de transmisie wireless la o frecvenţă înaltă care ar trebui să ofere o calitate bună a sunetului. Nu în ultimul rând, acel dock din pachet suportă dispozitive Apple, o facilitate care creşte automat preţul. Din păcate nu vă putem spune când sau dacă becurile AudioBulb vor ajunge în ţara noastră.

Telecomanda

Urmărește Go4IT.ro pe Google News