Un retailer din Georgia susţine că vinde mai multe iPhone-uri după ce a chemat un preot să le sfinţească

Un retailer din Georgia a găsit o modalitate interesantă prin care a crescut vânzările de iPhone-uri: a chemat un preot care a sfinţit tot stocul de smartphone-uri Apple.

Potrivit lui Georgiy Machavariani, manager la magazinul iPhone+, mulţi oameni din Georgia cred că iPhone este un „dispozitiv al Diavolului”. Acesta lucru are probabil legătură cu logo-ul companiei americane, care duce cu gândul la fructul interzis – mărul din care a muşcat Adam.

„Avem o mulţime de clienţi care refuză să cumpere iPhone deoarece cred că acesta este un aşa numit dispozitiv al Diavolului”, a declarat el. „Pentru a elimina această grijă, am decis să sfinţim smartphone-urile”.

Potrivit lui Machavariani, strategia a dat roade, deoarece numărul de clienţi de iPhone a crescut substanţial. Acum, retailerul plănuieşte să sfinţească şi stocurile viitoare.

Totuşi, nu toată lumea este mulţumită. Preotul care a sfinţit magazinul şi telefoanele este nemulţumit de faptul că înregistrarea a ajuns pe internet şi s-a viralizat. El a declarat că dacă ştia că imaginile vor ajunge în mediul online nu permitea filmarea sfinţirii magazinului.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat