Un retailer din Georgia susţine că vinde mai multe iPhone-uri după ce a chemat un preot să le sfinţească

25.02.2016

Un retailer din Georgia a găsit o modalitate interesantă prin care a crescut vânzările de iPhone-uri: a chemat un preot care a sfinţit tot stocul de smartphone-uri Apple.

Potrivit lui Georgiy Machavariani, manager la magazinul iPhone+, mulţi oameni din Georgia cred că iPhone este un „dispozitiv al Diavolului”. Acesta lucru are probabil legătură cu logo-ul companiei americane, care duce cu gândul la fructul interzis – mărul din care a muşcat Adam.

„Avem o mulţime de clienţi care refuză să cumpere iPhone deoarece cred că acesta este un aşa numit dispozitiv al Diavolului”, a declarat el. „Pentru a elimina această grijă, am decis să sfinţim smartphone-urile”.

Potrivit lui Machavariani, strategia a dat roade, deoarece numărul de clienţi de iPhone a crescut substanţial. Acum, retailerul plănuieşte să sfinţească şi stocurile viitoare.

Totuşi, nu toată lumea este mulţumită. Preotul care a sfinţit magazinul şi telefoanele este nemulţumit de faptul că înregistrarea a ajuns pe internet şi s-a viralizat. El a declarat că dacă ştia că imaginile vor ajunge în mediul online nu permitea filmarea sfinţirii magazinului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult