GenevaSound Home Theater – probabil cel mai impozant stand TV din lume

09.03.2009
GenevaSound Home Theater – probabil cel mai impozant stand TV din lume

Este grozav să ai acasă un LCD TV cu ecran uriaş, numai bun să vizionezi filmele ca la cinema fără să fii deranjat de indivizi necivilizaţi care vorbesc la telefon în timpul spectacolului cu volumul dat la nivel de şantier. Dar imaginea fără un sunet pe măsură te duce înapoi în epoca filmului mut.

Giganticul stand din imagine, opera elveţienilor de la Geneva Labs, garantează o acustică de excepţie în ciuda faptului că reproduce un sunet pe 2.1 canale. Chiar dacă acum sunt la modă sistemele 5.1 sau 7.1, cei 700 de Waţi putere ai echipamentului GenevaSound Home Theater te vor zdrucina până nu vei mai şti pe ce lume te afli. O să îţi piară şi dragostea pentru ochelari 3D, căşti virtuale şi alte accesorii menite să-ţi amplifice experienţa vizuală.

Cu dimensiuni de 167 x 53 x 48 cm, sistemul eleveţian nu prea îşi are locul în camera unei garsionere confort 3 şi chiar dacă până la urmă reuşeşti să-l înghesui cumva ar fi bine să nu abuzezi la maximum de puterea lui căci ţi-ai putea răni grav vecinii. În orice caz, preţul de 4000 de dolari îi conferă încă de la început un statut exclusivist.

GenevaSound Home Theater

Urmărește Go4IT.ro pe Google News