Google Image Search primeşte o interfaţă nouă

24.01.2013
Google Image Search primeşte o interfaţă nouă

Google a anunţat că serviciul Image Seach va primi o nouă actualizare a interfeţei, noul mod de prezentare urmând să ofere mai multe informaţii utile, să ofere navigaţie mai bună cu ajutorul tastaturii şi să ofere viteze de încărcare superioare.

Image Search va folosi pentru afişarea imaginilor selectate un lightbox inclus direct în pagină, acesta urmând să ofere o vizibilitate mai bună şi să prezinte şi informaţiile meta ataşate ceva mai bine. Totodată, noul mod de lucru va permite vizualizarea imaginilor la o dimensiune mai mare fără a mai necesita click-ul suplimentar care conduce acum  către o pagină intermediară care afişează în fundal şi pagina de origine, ceea ce va reduce timpii de încărcare.

Noul panou informativ va oferi legături mai vizibile către imaginea originală şi către site-ul de origine, Google afirmând că acest lucru va veni în ajutorul proprietarilor de site-uri, care vor primi vizite suplimentare prin dublarea numărului de legături Web prezentate.

Ca de obicei, această schimbare va necesita timp pentru propagare, Google afirmând ca vom vedea noua interfaţă în zilele care urmează.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News