Pornhub oferă italienilor acces gratuit la conţinut premium, pe durata carantinei Coronavirus

Pornhub oferă italienilor acces gratuit la conţinut premium, pe durata carantinei Coronavirus

Rămaşi în carantină în propriile locuinţe, italienii au la dispoziţie o un remediu în plus pentru alungarea plictiselii – vizionarea cât mai multor clipuri video pe Pornhub, accesând gratuit secţiunea premium rezervată în mod normal abonaţilor.

Într-un binevenit gest de „compasiune”, Pornhub le va permite utilizatorilor italieni să acceseze conţinut premium fără a fi nevoiţi să-şi introducă informaţiile despre cardul de credit, site-ul devenind peste noapte un veritabil YouYube al amatorilor de conţinut pornografic. Pornhub speră că italienii mai puţin inclinaţi să citească toate cărţile cumpărate în ultimii ani vor rămâne totuşi în case, alegând o altă modalitate de ocupare a timpului liber.

Cu toată Italia în carantină pentru a opri răspândirea  coronavirusului , Pornhub oferă serviciul său premium gratuit pentru cei din Italia pe toată durata lunii martie. Dacă te afli deja în această ţară, trebuie doar să dai clic, orice clip din librăria de conţinut premium fiind disponibil „la liber”.

Probabil că serverele VPN din Italia vor fi la mare căutare pentru amatorii de conţinut premium „neprivilegiaţi”. Mai degrabă, administratorii Pornhub vor închide aceste portiţe de intrare blocând automat adresele IP recunoscute ca aparţinând unor conexiuni VPN, sau pur şi simplu folosite de prea mulţi vizitatori simultan.

Între timp, o parte din încasările de la Modelhub, centrul de creatori al Pornhub, vor fi donate spitalelor locale, Pornhub susţinând astfel în mod activ combaterea epidemiei COVID-19.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult