Jocuri online 3D: site-uri unde găsim jocuri online 3D

O zi de lucru la birou trece într-un mod mai plăcut când îţi rezervi mici pauze de relaxare: o cafea, o scurtă lectură, o discuţie cu prietenii sau... un joc online, asta în ciuda şefilor care nu prea agreează ideea de a te juca pe calculator la serviciu. Uneori însă, dacă nu devine un obicei şi un lucru făcut în exces, o astfel de "escapadă" se dovedeşte a fi pastila ce îţi conferă o stare de spirit pozitivă, un tonus bun al minţii şi un randament relativ constant pe parcursul întregii zile. Din vasta listă a site-urile dedicate, am ales câteva site-uri unde găseşti jocuri online 3D, un gen mai rar întâlnit în comparaţie cu arcade, puzzle sau sport.

Miniclip.com

Cel mai cunoscut site de jocuri online este fără îndoială miniclip.com. Aici găseşti absolut orice jocuri. De curiozitate am dat în lista de categorii şi am găsit aproximativ 45 de genuri, printre care evident şi jocuri 3D. Ca opţiuni disponibilie, menţionez posibilitatea de a-ţi crea un cont, recomandat dacă eşti genul de persoană care adoră să aibă un istoric al activităţilor sau al rezultatelor. Site-ul în sine este simplu conceput, cam demodat şi cu o interfaţă aglomerată de iconiţe. Cineva priceput ar trebui să-l remodeleze.

Jocuri online 3D

Freeonlinegames.com

Acest site ne întâmpină cu un design ceva mai aerisit, însă nu putem spune că ne place foarte mult. Totuşi, apreciem faptul că avem la dispoziţie peste 5000 de jocuri online, unele bune altele mai puţin bune. Spre deosebire de miniclip, pe freeonlinegames.com organizarea categoriilor este destul de neprietenoasă, în sensul că avem o sortare amplasată departe de focusul utilizatorului, într-o coloană secundară, poziţionată în dreapta paginii. Sortarea se face după tag-uri, în funcţie de numărul de titluri disponibile. Cele mai numeroase jocuri sunt de genul "puzzle" (741). Jocurile online 3D, cu 130 de titluri, nu ocupă un loc fruntaş.

Jocuri online 3D

Games.co.uk

Un site care arată mult mai bine decât precedentele, dar care are un mare neajuns dacă ne raportăm la subiectul articolului: nu conţine categoria "jocuri online 3D". Totuşi, cei care intră aici în căutarea acestui gen de jocuri, poate găsi aşa ceva folosind căsuţa de căutare şi cuvântul cheie "3D".

Jocuri online 3D

Playedonline.com

Nici aici nu avem categoria specifică "jocuri online 3D", însă după căutarea cuvintelor cheie respective găsim aproape 60 de astfel de titluri, fapt ce ne face să ne punem întrebarea de ce nu există o astfel de secţiune. Ca design, site-ul playedonline.com arată rudimentar, nu ne oferă previzualizări la categorii, iar icoanele asociate jocurilor sunt mari şi îngesuite. Apreciem fapul că, pe lângă jocurile online, avem şi o secţiune de download jocuri gratuite.

Jocuri online 3D

Shockwave3D.com

În sfârşit un site dedicat jocurilor online 3D! Chiar dacă foloseşte baza de date miniclip.com şi nu arată prea grozav, faptul că are un arsenal de câteva mii de titluri nu ne poate lăsa indiferenţi. Jocurile 3D sunt grupate pe şase categorii (New, Action, Sports, Racing, Fun şi Multiplayer). Există şi o secţiune dedicată membrilor, unde oricine se poate înregistra gratuit. Cei care se înscriu au la dispoziţie jocuri exlcusive, dar şi un modul ce le permite conceperea de liste cu jocuri favorite.

Jocuri online 3D

Jocuri.apropo.ro

Pentru amatorii de site-uri autohtone, ţinem să precizăm că există şi români care ne pun la dispoziţie jocuri online 3D, iar unul dintre acestea este jocuri.apropo.ro. Există şi o secţiune dedicată jocurilor 3D, iar de aici pot fi accesate momentan 20 de astfel de titluri. Numărul total de jocuri se situează în jurul a 1500 de titluri. Aspectul site-ului nu diferă prea mult faţă de ce întâlnim în afară, practic singura diferenţă sesizabilă este limba în care sunt menţionate categoriile şi puse descrierile.

Jocuri online 3D - jocuri.apropo.ro

Fără să mai intrăm în alte amănunte, iată şi o listă cu alte site-uri de jocuri online 3D, atât de pe domeniul .ro, cât şi din afară:

  • dot3dgames.ro
  • underdog.be
  • dailygames.com
  • switchin.net
  • gamevial.com
  • wazup.ro
  • jocuri3d.ro
  • univers3d.ro

Dacă mai cunoaşteţi site-uri bune de jocuri online 3D, nu ezitaţi să ni le comunicaţi!

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat