Acer Predator 21 X, primul laptop cu ecran curbat din lume, este disponibil acum şi în România

24.04.2017
Acer Predator 21 X, primul laptop cu ecran curbat din lume, este disponibil acum şi în România

Adresat pasionaţilor de jocuri, Acer Predator 21 X este primul notebook cu ecran curbat din lume şi tehnologie eye-tracking, pentru o experienţă şi mai captivantă la utilizare.

Creat pentru pasionaţii de gaming care îşi doresc doar produse de top, Predator 21X dispune de procesor Intel Core i7 din generaţia 7, 64GB memorie RAM, HDD de 1TB şi SSD de 1TB, 5 ventilatoare de răcire, ecran curbat IPS de 21″ (rezoluţie 2560×1080 cu rată de refresh de 120Hz) şi două plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1080 în SLI.

Promiţând o experienţă de gaming cu adevărat captivantă, tehnologia Tobii eye-tracking permite jucătorilor să identifice inamicii, să ţintească sau să se adăpostească printr-o simplă privire la obiectele de pe ecran, în peste 45 de jocuri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided sau WATCH DOGS 2. Ecranul curbat este dotat cu tehnologia NVIDIA G-SYNC, pentru o experienţă de joc fluidă şi clară.

Lista dotărilor este completată cu placa de reţea Killer DoubleShot Pro, capabilă să selecteaze automat cea mai rapidă conexiune la reţea (Ethernet sau wireless), trimiţând tot traficul cu prioritate ridicată prin acea interfaţă, în timp ce traficul standard este trimis prin cealaltă. Acest lucru asigură faptul că traficul cu prioritate ridicată va fi direcţionat întotdeauna către cea mai rapidă şi mai sigură conexiune. Thunderbolt 3 se conectează prin USB-C, cu viteze de până la 40 Gbps.

Tastatura mecanică full-size este echipată cu taste Cherry MX Brown, cu opţiune de programare individuală a culorii de iluminare, oferind 16.7 millioane de variante. Tastatura numerică unică permite întoarcerea şi transformarea sa într-un Precision Touchpad.

Pentru transport facil în condiţii de siguranţă, fiecare Predator 21X este livrat într-o geantă rigidă, care depozitează în siguranţă notebook-ul şi accesoriile sale.

Laptopul Acer Predator 21X este disponibil în România la partenerii de profil la preţul de 44999 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult