Noile Macbook-uri ar putea fi dezvăluite săptămâna viitoare

19.10.2016
Noile Macbook-uri ar putea fi dezvăluite săptămâna viitoare

În urma noilor zvonuri despre următoarea generaţie de laptop-uri Macbook Pro şi Air, a apărut şi o nouă informaţie neoficială despre data la care vom asista la anunţul acestora. Apple ţine de obicei data acestui gen de evenimente secretă până în ultimul moment posibil şi deşi nu a fost trimis încă un comunicat oficial, anumite voci din industrie susţin că data următoarei prezentări este stabilită pentru săptămâna viitoare.

Conform TechCrunch, o sursă de încredere în domeniul tehnologiei, Apple va ţine o prezentare de produse pe 27 octombrie. În ciuda faptului că astfel de conferinţe de presă ale companiei sunt de obicei programate în zile de marţi, aceasta a fost mutată joia din mai multe motive, susţine publicaţia.

Primul este că pe 25, Apple va susţine o întâlnire cu investitorii pentru a prezenta rezultatele financiare pe ultimul trimestru, iar cel de-al doilea este faptul că a doua zi, pe 26, Microsoft va susţine un eveniment în care va prezenta produse Surface. Singura zi disponibilă rămânea astfel joi, 27 octombrie.

În cadrul evenimentului sunt aşteptate anunţuri legate de noi laptop-uri Macbook Air şi Pro, însă mai multe zvonuri despre noi computere iMac şi noi display-uri pentru acestea s-ar putea materializa în lansări de produse. Este posibil să asistăm la o reîmprospătare completă a dispozitivelor din gama Mac, întrucât niciunele nu au trecut până în prezent pe „noile” procesoare pe arhitectură Skylake de la Intel, lansate încă de anul trecut.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult