AOC lansează o nouă gamă de monitoare premium

AOC lansează o nouă gamă de monitoare premium

Seria AGON a fost creată pentru a aduce cele mai bune caracteristici şi design de top în cadrul comunităţilor de gameri profesionişti.

În 2016, AOC îşi propune să lanseze zece modele  de monitoare  cu panouri IPS sau TN, şi a căror tehnologie le oferă jucătorilor cea mai flexibilă experienţă posibilă. AGON Series include modele standard şi cele curbate, ambele folosind tehnologia Flicker FREE, dezvoltată de AOC; monitoarele sunt îmbunătăţite cu tehnologia NVIDIA G-SYNC sau cu tehnologia AMD FreeSync.

Citeşte şi: ASUS ROG Swift PG348Q: monitor ultra-wide de gaming disponibil în România

Jucători cei mai experimentaţi  îşi doresc precizie şi calitate a imaginii la un monitor de gaming, dar pe lângă cele mai noi tehnologii, aceştia îşi doresc şi un design exterior de excepţie. Prin AGON Series, AOC caută să depăşească aceste aşteptări.

Rata de răspuns de 1 ms (TN), rate de refresh de 144 Hz sau mai mari, înălţime ajustabilă, microfoane şi porturi USB 3.0 – acestea sunt câteva dintre caracteristicile importante ale noilor monitoare AOC.  Alături de ecranele cu dimensiuni care pornesc de la 24″ în format 16:9 şi ajung până la 35″ ultra-wide, vor fi lansate monitoarele curbate şi rezoluţii de la Full HD până la 4K. Combinaţia de materiale de pe spatele monitorului îi va oferi modelelor AGON un finisaj elegant şi stilat, care se va potrivi perfect cu staţiile de gaming opulente.

Primul model al AGON Series se va găsi în Europa începând cu luna Iunie.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult