Comedii 2011: cele mai tari comedii din 2011

Comedii 2011: cele mai tari comedii din 2011

Go4it.ro v-a pregătit lista de comedii din 2011, unele dintre ele însoţite de trailere care să vă ajute să vă formaţi o primă impresie. Din această toamnă, revin pe marile ecrane actori de comedie renumiţi precum Adam Sandler, Ben Stiller şi Eddie Murphy, dar şi alte staruri consacrate: Sylvester Stallone, Colin Farell, Matt Damon şi Scarlet Johannson.

Filme de comedie din 2011

The Dillema (14 ianuarie)

Regia: Ron Howard Distribuţie: Vince Vaughn, Kevin James, Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum, Queen Latifah.

Pe scurt: Un grup de apropiaţi este pe cale să se spargă după ce unul dintre indivizi descoperă că soţia celui mai bun prieten are o relaţie amoroasă cu altcineva.

No Strings Attached (21 ianuarie)

Regia: Ivan Reitman Distribuţie: Ashton Kutcher, Natalie Portman.

Pe scurt: Un tip şi o tipă trăiesc o relaţie deschisă, bazată pe sex, dar la un moment dat descoperă că între ei există ceva mai mult decât o atracţie fizică.

Take Me Home Tonight (4 martie)

Regia: Michael Dowse Distribuţie: Topher Grace, Anna Faris, Dan Fogler, Michael Biehn

Pe scurt: Un tânăr aflat într-o cursă nebunească de o noapte după fata visurilor sale.

Comedii din 2011 - Take Me Home Tonight

Just Go With It (11 februarie)

Regia: Dennis Dugan Distribuţie: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Brooklyn Decker, Dave Matthews, Bailee Madison

Pe scurt: Un chirurg estetician se foloseşte de asistenta lui pentru a ajunge la inima marii sale iubiri, o tânără şi frumoasă profesoară.

 

 

Hall Pass (25 februarie)

Regie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly Distribuţie: Owen Wilson, Christina Applegate, Alexandra Daddario, Derek Waters, Alyssa Milano

Pe scurt: Un weekend fără restricţii pentru doi prieteni, oameni însuraţi.


Hall Pass Trailer
Încărcat de teasertrailer. – Check out other Film & TV videos.

Paul (18 martie)

Regie: Greg Mottola Distribuţie: Nick Frost, Seth Rogen, Sigourney Weaver, Simon Pegg

Pe scurt: Ce se poate întâmpla când doi indivizi pasionaţi de benzi desenate, plini de umor englezesc, întâlnesc un extraterestru haios, în apropierea celebrei zone 51 (Area 51)?

„Paul” se anunţă a fi una dintre cele mai tari comedii din 2011!

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-gb&amp;brand=v5%5E544x306&amp;from=sp&amp;vid=1b36d664-8609-4637-9dbb-892bd6918703" _fcksavedurl="http://video.msn.com/?mkt=en-gb&amp;brand=v5%5E544x306&amp;from=sp&amp;vid=1b36d664-8609-4637-9dbb-892bd6918703" target="_new" title="Exclusive: Paul – Trailer">Video: Exclusive: Paul – Trailer</a>

Your Highness (8 aprilie)

Regia: David Gordon Green Distribuţie: Danny McBride, Natalie Portman, Zooey Deschanel, James Franco

Pe scurt: O poveste fantastică în care un prinţ trândav şi arogant luptă alături de mult mai bravul său frate ca să salveze regatul de creaturi mitice şi malefice.

More Your Highness Videos

 

Bridesmaids (12 mai)

Regia: Paul Feig Distribuţie: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne

Pe scurt: O femeie simplă, ajunsă la 30 de ani fără să se bucure de prea multe relaţii în trecut, urmează să fie domnişoară de onoare pentru cea mai bună prietenă a ei. Celelalte domnişoare, mult mai pretenţioase, o pun într-o mare încurcătură.

Comedii din 2011 - Bridesmaids

The Hangover Part II (26 mai)

Regia: Todd Phillips Distribuţie: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms

Pe scurt: În partea a doua a deja celebrei producţii „The Hangover”, aventurile celor trei amatori de beţii şi petreceri destrăbălate continuă într-un alt oraş, unde va avea loc o nouă mahmureală, mai cruntă decât în prima. Da, se poate şi mai rău, ne asigură chiar regizorul Todd Philips. Printre puţinele detalii concrete care se cunosc în momentul de faţă, menţionăm apariţia fostului preşedinte american Bill Clinton. „The Hangover Part II” va fi cu siguranţă una dintre cele mai bune comedii ale anului 2011. Până la data lansării, aşteptăm cu interes trailer-ele de prezentare.

Comedii 2011: The Hangover 2

Bad Teacher (17 iunie)

Regia: Jake Kasdan Distribuţie: Cameron Diaz, Jason Segel, Lucy Punch, Justin Timberlake

Pe scurt: Cameron Diaz şi Justin Timberlake formează din nou un cuplu, dar doar pe platourile de filmare ale producţiei „Bad Teacher”, o comedie ce se anunţă savuroasă chiar şi fără a fi cunoscute foarte multe detalii. Trebuie doar să ne-o imaginăm pe Cameron în rolul unei profesoare guralive care încearcă din răsputeri să câştige atenţia profesorului suplinitor, acesta fiind deja implicat într-o relaţie.

Comedii 2011: Bad Teacher

Zookeeper (8 iulie)

Regia: Frank Coraci Distribuţie: Kevin James, Adam Sandler (voce), Sylvester Stallone (voce)

Pe scurt: Un îngrijitor de la Zoo este ajutat de animale să cucerească inima fetei iubite.


Zookeeper Trailer
Încărcat de teasertrailer. – Watch feature films and entire TV shows.

Friends with Benefits (22 iulie)

Regia: Will Gluck Distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis

Pe scurt: O poveste comico-romantică asemănătoare cu cea din „No Strings Attached”, unde relaţia dintr-un cuplu se complică atunci când pe lângă pura atracţie fizică apar şi sentimente mai rafinate.

Fright Night (19 august)

Regia: Craig Gillespie Distribuţie: Anton Yelchin, Colin Farrell, Christopher Mintz-Plasse, David Tennant, Toni Collette

Pe scurt: un remake al clasicei comedii horror „Fright Night” (1985), a cărei acţiune este centrată în jurul a doi vecini de cartier, unul om – celălalt vampir.

Tower Heist (4 noiembrie)

Regia: Brett Ratner Distribuţie: Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Alan Alda, Tea Leoni, Gabourey Sidibe, Michael Pena, Nina Arianda

Pe scurt: Distribuţia ne face să sperăm la un action-comedy de top, însă momentan puţine lucruri se cunosc despre scenariu. Ştim doar că povestea se învârte în jurul unui grup de indivizi care, traşi pe sfoară de către un om de afaceri prosper, se hotărăsc să se răzbune şi să-i jefuiască rezidenţa.

Tower Heist

We Bought a Zoo (23 decembrie)

Regia: Cameron Crowe Distribuţie: Matt Damon, Scarlet Johannson

Pe scurt: o comedia ce dezvăluie povestea reală a unui părinte care se mută cu familia la ţară pentru a renova şi a îngriji o grădină zoologică aflată în paragină.

Acestea sunt principalele titluri de comedii din 2011. După cum se poate observa, am omis filmele comice de animaţie. Pe acestea le vom prezenta cel mai probabil într-un material separat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News