Acer prezintă Aspire U27, un sistem All-in-One PC complet silenţios

01.05.2017
Acer prezintă Aspire U27, un sistem All-in-One PC complet silenţios

Luând forma unui monitor pentru birou, Aspire U27 foloseşte o tehnologie numită „LiquidLoop” pentru a obţine răcirea eficientă a componentelor aflate la interior, fără a fi nevoie de ventilatoare.

Elegant şi complet silenţios, Aspire U27 suportă procesoare Intel Core şi poate fi echipat cu până la 32 GB memorie RAM. Performanţele sunt optimizate cu ajutorul unui modul de memorie Intel Optane, asigurând pornirea rapidă a aplicaţiilor şi îmbunătăţirea vitezelor de transfer la accesarea fişierelor des utilizate. Ecranul cu diagonală 27” suportă rezoluţie Full HD şi poate reda inclusiv surse externe de semnal video, conectate folosind interfaţa HDMI.

Lista dotărilor este completată de un webcam compatibil cu tehnologia Windows Hello, permiţând autentificarea utilizatorului folosind recunoaştere facilală.

PC-ul Acer Aspire U27 va putea fi livrat începând cu luna iulie, preţul unei configuraţii de bază pornind de la suma de 1099 dolari.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult