HP prezintă noua serie EliteDesk de PC-uri desktop şi sisteme All-in-One

10.03.2017
HP prezintă noua serie EliteDesk de PC-uri desktop şi sisteme All-in-One

HP a dezvăluit noi modele de PC-uri pentru acasă şi sisteme All-in-One pentru birouri moderne. Printre acestea se numără EliteDesk 800 G3 Tower, EliteOne 800 G3 All-in-One PC, EliteDesk 800 G3 Desktop Mini şi EliteDesk 800 G3 Desktop Mini 65W.

Noile sisteme All-in-One optimizate pentru cerinţele clienţilor din mediul business pun accentul pe un design cu aspect minimalist, având puţine cabluri la vedere şi amprentă redusă pe masa de birou. Printre elementele de atracţie avem un sistem dual-camera pentru sesiunile de videoconferinţă, difuzoare stereo la partea de jos şi ecranul touch cu filtru non-glare optimizat pentru folosirea în încăperi bine iluminate, respectiv încadrat de ramă laterală foarte îngustă.  

EliteDesk G3 Tower este primul PC oferit de HP care beneficiază de certificare VR.

HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini este un mini-PC optimizat pentru mediul business. Încadrat tot la categoria mini PC,  EliteDesk 800 G3 Desktop Mini 65W promite un nivel de performanţă apropiat PC-urilor desktop de mărime normală.

HP EliteDesk 800 G3 poate fi obţinut la preţuri începând cu 829 dolari, în timp ce modelul EliteOne 800 G3 are un preţ de 1049 dolari în configuraţia de bază.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult