LG Rolly 2: tastatura ultraportabilă pentru tablete a ajuns la a doua versiune

14.04.2016
LG Rolly 2: tastatura ultraportabilă pentru tablete a ajuns la a doua versiune

Simplu de transportat mulţumită designlui compact şi a greutăţii scăzute, tabletele sunt însă limitate de ecranul touch pe cere nu poţi scrie la fel de eficient şi comod, cum ar fi posibil cu o tastatură convenţională.

LG rezolvă această problemă cu tastatura bluetooth Rolly 2, un accesoriu cu design neconvenţional, adaptat pentru a ocupa cât mai puţin spaţiu în timpul transportului.

Luând aproape forma unui tub atunci când este rulată pentru transport, LG Rolly 2 adaugă încă un rând de taste faţă de cele patru oferite de prima versiune Rolly, rulate în jurul unei baze care găzduieşte componentele electronice, bateria AAA şi un sistem de tip „stand” care pe care să sprijinim tableta.

 Tastatura poate fi strânsă în forma iniţială după utilizare şi depozitată cu uşurinţă oriunde.

Marele avantaj al lui LG Rolly 2 faţă de alte modele de tastaturi care se rulează este faptul că nu este realizată din silicon. Tastele sunt realizate din plastic şi pot fi apăsate normal, pentru o experienţă de tastare obişnuită.

De asemenea, Rolly 2 se poate conecta la trei dispozitive simultan, schimbarea între acestea putând fi realizată cu o simplă combinaţie de taste. LG sugerează că tastatura ar putea funcţiona timp de trei luni şi jumătate folosind o singură baterie AAA, graţie unui sistem inteligent de stand-by, care închide dispozitivul atunci când nu este folosit.

Tastatura LG Rolly 2 va ajunge pentru început în magazinele sud-coreene, de unde va putea fi comandată pentru echivalentul a 112 dolari. Deocamdată, LG nu a anunţat planuri pentru aducerea acestui produs în pieţele de desfacere internaţionale.

Citeşte şi despre iPad Pro, desemnat produsul cu cel mai bun ecran LCD din lume

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult