ZEN, ultimul OZN Creative

30.08.2007
ZEN, ultimul OZN Creative

Negru şi ameninţător, aşa poate fi caracterizat ultimul Creative ZEN. Deşi este mai mic decât o carte de credit, exceptând grosimea (55 x 83 x 11.3 mm), şi cântăreşte doar 65 de grame, atractivul PMP Creative îţi oferă tot arsenalul de care ai nevoie pentru a-ţi face amicii invidioşi, iar pe tine fericit.

În funcţie de cât de mofturos sau avut eşti, Creative ZEN vine în trei variante: de 4 GB (150$), 8 GB (200$) şi 16 GB (300$) plus slot pentru card-uri SD. Pe oricare l-ai alege, te vei bucura de acelaşi încântător display cu 16 milioane culori şi 320 x 240 pixeli rezoluţie, pe care vei viziona filmuleţe într-o multitudine de formate (Motion JPEG, WMV9, MPEG-4, DivX, XviD). ZEN se aude bine atât cu MP3 cât şi cu WMA, dar acceptă şi fişiere mai puţin uzitate cum ar fi WAV sau AAC. Transferul de date dintre player şi computer se face prin USB 2.0.

Dacă eşti plictisit de a ta colecţie muzicală, treci pe FM şi ascultă ce a mai apărut nou sau participă la concursuri. În cel mai rău caz, provoacă-l pe Gigi Becali – trimite-i un demo cu sonetul religios, interpretat chiar de către tine.

Mai departe, fii rău până la capăt, arată celor care au preferat să-şi petreacă vacanţa/concediul în faţa monitorului, pozele (JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF) cu tine alături de frumoasele fete de pe litoral, însă ai grijă să nu-i superi prea tare. Creative ZEN nu înseamnă doar distracţie, ci şi organizare: calendar, contacte, listă de priorităţi.

Bateria Li-Ion are o autonomie de aproximativ 25 ore (audio) şi 5 ore (video). Sper că te-am convins de ceea ce poate Creative ZEN, de altfel ai ocazia să-l vezi în cadrul targului IFA 2007 (Berlin, 31 august – 5 septembrie).

Creative ZEN

Urmărește Go4IT.ro pe Google News