iRiver W10 şi Clix3, în curând

20.09.2007
iRiver W10 şi Clix3, în curând

iRiver ne pregăteşte o linie nouă de playere MP3 pentru sfârşitul acestui an, iar noi nu putem decât să ne bucurăm de aceasta.

În capul liniei va sta iRiver W10, gadgetul aşteptat încă din iarnă, cu ecranul său touchscreen de 3″ (480 x 272 px), memoria internă de 8 GB şi conectivitate Wi-fi ce permite, printre altele, servicii VoIP. W10 va avea şi un sistem de hărţi electronice inteligente, pe care sunt scoase în evidenţă principalele obiective, iar producătorii afirmă că el va putea fi utilizat ca sistem GPS. Dar nu ca un GPS normal, ci ca unul ce îşi ia datele prin Wi-fi, cu ajutorul sistemului Skyhook Wireless. Ineficient, atât timp cât este dependent de existenţa hot spot-urilor Wi-fi.

iRiver W10

Există de asemenea o serie de informaţii limitate despre un viitor Clix3, cu ecran de 3″ şi harddisk (deci capacitate mult mai mare de stocare), un player MP3 ultraportabil şi micuţ, N20, şi un gadget cu nume necunoscut, un PMP extrem de subţire (7 mm) dotat cu display AMOLED de 4,1″.

Toate acestea vor fi lansate spre sfârşitul acestui an, aşadar ne aşteptăm să ajungă şi în România în primul trimestru al anului 2008. Iar cum produsele iRiver sunt calitative şi beneficiază de preţuri inferioare celor ale concurenţilor de la Apple sau Creative, ele se vor bucura probabil de un real succes printre gadgetarii autohtoni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News