Sandisk Sansa Clip, MP3 player pentru orice buzunar

27.08.2007
Sandisk Sansa Clip, MP3 player pentru orice buzunar

Sansa Clip este arma cu care SanDisk atacă piaţa player-elor MP3 de buzunar. Mic cât o cutie de chibirituri, gadgetul nu este deloc sărac din punct de vedere al funcţiilor sale.

Sansa Clip dispune de ecran OLED, rotiţă de navigaţie şi sistem clip-on ca la Apple Shuffle. Micul Sandisk suportă fişiere audio MP3/WMA şi poate fi folosit, pe lângă funcţia de bază de player audio, ca radio FM sau voice recorder. Autonomia sa este bună pentru un dispozitiv atât de micuţ, situându-se undeva în jurul limitei de 15 ore.

Poate cel mai important argument al lui Sansa Clip în faţa concureţei este preţul. Versiunea cu memorie de 1GB va costa 40$, iar cea cu 2 GB, 60$, pe piaţa americană, cam 50% din preţul unui Apple Shuffle (1GB – 80$, 2GB -100$). Capacitatea de stocare este fixă, neexistând posibilitate de extensie cu ajutorului vreunui card.

Sandisk Sansa Clip

Începând cu luna viitoare, micul Sansa Clip va fi disponibil în magazine, în diverse culori, dintre care desigur nu putea lipsi rozul. Apple Shuffle şi Creative Zen Stone deja tremură…

Urmărește Go4IT.ro pe Google News