Windows 7 upgrade şi Family Pack vor fi disponibile şi în Europa

25.08.2009
Windows 7 upgrade şi Family Pack vor fi disponibile şi în Europa

Microsoft a schimbat schimbarea. După ce ne-au ameninţat că în Europa nu va putea fi cumpărat upgrade-ul la Windows 7, ci doar versiunea completă, acum s-au răzgândit. Europenii vor avea parte de aceleaşi versiuni ca şi restul lumii.

Toate aceste schimbări de strategie din partea Microsoft îşi au cauza în războiul browser-elor şi ameninţările primite de la Uniunea Europeană. Fereastra cu browser-ele disponibile (ballot screen) va fi implementată atât în versiunea completă, cât şi în upgrade-ul de la Vista.

Acum se ridică problema preţului. Până acum se spunea că versiunea full va putea fi cumpărată în Europa la preţ de upgrade, tocmai din cauza faptului că nu exista varianta upgrade-ului. Acum, că va fi comercializată şi o versiune de upgrade, preţul versiunii normale va creşte cel mai probabil la cel stabilit şi pentru restul lumii. Versiunea de upgrade va putea fi comandată începând cu 1 septembrie, ceea ce înseamnă cu cei care vor să facă o afacere pot comanda încă o săptămână varianta full la preţ de upgrade.

În altă ordine de idei, cu aceeaşi ocazie Microsoft a confirmat că promoţia Family Pack va fi disponibilă şi în Europa. Family Pack va permite instalarea sistemului de operare pe 3 calculatoare, în locul achiziţionării separate a trei licenţe.

Windows 7

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News