Microsoft confirmă data lansării pentru Windows 8

Microsoft confirmă data lansării pentru Windows 8

Chiar dacă nu mai era un mister pentru nimeni, Microsoft a confirmat oficial data lansării Windows 8 şi a început să distribuie invitaţii membrilor presei la evenimentul închinat celui mai nou OS din familia Microsoft Windows.

Invitaţie la evenimentul de lansare Windows 8

Astfel, marele eveniment va avea loc în data de 25 octombrie la New York – oraş ales şi în trecut pentru lansări Microsoft importante: Windows 7, Windows Vista, Windows XP. Deşi oficialii companiei nu au dat mai multe detalii despre modul de desfăşurare şi agenda pregătită pentru ziua lansării, putem spune cu certitudine că la eveniment vor fi prezentate atât ediţia x86 de Windows 8, cât şi cea adresată dispozitivelor cu procesoare ARM, botezată Windows RT.

O zi mai târziu, pe 26 octombrie, Microsoft va pune la dispoziţia publicului şi intens mediatizata tabletă creată sub brand propriu – Surface RT, acesta fiind primul dispozitiv pe care rulează sistemul de operare Windows RT.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult