Cum scapi de reclama din Yahoo! Messenger

Cum scapi de reclama din Yahoo! Messenger

Dacă faci parte din clubul celor stresaţi de reclama din Yahoo! Messenger, aceea micuţă, din fereastra principală care îţi ocupă spaţiu preţios din lista de contacte, atunci acest articol este pentru tine. În mai puţin de 1 minut şi fără bătaie de cap vei scăpa de mica reclamă din Yahoo! Messenger şi vei uita chiar că a existat vreo dată.

Pe Internet circulă mai multe mici progrămele (patch-uri) care promit că te scapă de reclamele din Yahoo! Messenger, numai că nu toate funcţionează. Unele nu merg deloc, iar altele nu fac să dispară reclama decât temporar. Patch-ul despre care vorbesc eu, a fost testat pe cea mai nouă versiune de Yahoo! Messenger 8 (8.1.0.421) şi pe Yahoo! Messenger 9 Beta (varianta actuală este 9.0.0.797) şi funcţionează fără reproş.

Ce ai de făcut pentru a scăpa de reclamă?

Procedura este similară pe ambele versiuni de Yahoo! Messenger şi constă din 3 paşi simpli:

1. Închizi Yahoo! Messenger

2. Salvezi pe calculatorul tău acest fişier (Yahoo! Messenger AD-Remover New 2 Patch.exe) şi dai dublu click pe el

3. În fereastra care se deschide apeşi butonul Patch. Aplicaţia are nevoie să-i indici calea către fişierul executabil al lui Yahoo! Messenger. Aşadar vei da Yes în căsuţa care te întreabă dacă vrei să cauţi executabilul, te duci în C:\Program Files\Yahoo!\Messenger şi dai dublu click pe fişierul YahooMessenger (sau YahooMessenger.exe dacă Windows Explorer îţi arată şi extensiile fişierelor).

Yahoo! Messenger AD-Remover New 2 Patch

Acum nu trebuie decât să deschizi din nou Yahoo! Messenger şi să observi cum reclama a dispărut ca prin minune, iar în fereastra principală au loc acum mai multe contacte.

Yahoo! Messenger 8 Yahoo! Messenger 9

Este posibil ca acest Patch să nu mai dea roade în cazul unor viitoare versiuni de Yahoo! Messenger, dacă cei de la Yahoo! fac unele modificări. Însă în măsura în care va apărea o versiune nouă a acestui Patch, vom actualiza articolul. Aşa că adaugă-ţi la bookmarks această pagină, pentru că aici vei găsi Patch-ul care te va scăpa de reclame şi în viitoarele versiuni de Yahoo! Messenger.

Update 1: Ca să nu existe dubii în legătură cu acest patch (pe care unii antiviruşi îl detectează eronat ca troian), iată rezultatul scanării cu cea mai nouă versiune de Kaspersky Antivirus, cu setările standard.

Kaspersky Antivirus 7

Update 2: Află cum poţi elimina reclamele din Yahoo Messenger 9, versiunea finală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News