A fost lansat Google Chrome Beta pentru Android

08.02.2012
A fost lansat Google Chrome Beta pentru Android

Google susţine că cel mai rapid browser de pe PC a ajuns acum pe dispozitivele mobile. Principalul său avantaj este acela că vine cu accesul la contul Google al utilizatorului. Dacă sunt lăsate tab-uri pornite pe calculatorul de acasă, ele pot fi accesate pe telefonul mobil sau pe tabletă de oriunde. Sugestiile pentru autocomplete şi lista bookmark-urilor vor fi preluate de Chrome Beta de la browser-ul de pe PC. Vor fi disponibile setări de confidenţialitate a procesorului de navigare pe Internet, inclusiv modul Incognito al browser-ului mare.

Google Chrome Beta, acum pe tablete şi telefoane

Google Chrome Beta pentru Android se doreşte a fi foarte rapid. Atunci când utilizatorul va căuta ceva pe Google, paginile cu primele rezultate vor putea fi încărcate în fundal pentru a fi oferit acces rapid la ele. Bara de adresă va fi acelaşi omnibox de la browser-ul pentru PC. Navigarea prin tab-uri nu putea să lipsească, însă în cazul brwoser-ului de faţă, ele sunt afişate în partea de sus, iar utilizatorul are acces foarte uşor la ele.

Google Chrome Beta pentru Android este acum disponibil pe Android Market, însă nu vă grăbiţi să deschideţi aplicaţia. În primul rând, noul browser mobil este disponibil doar pentru dispozitivele ce rulează Android 4.0. Probabil că limitarea este dată şi de resursele necesare browser-ului. Ice Cream Sandwich nu poate rula pe orice smartphone sau tabletă, fiind vizate momentan doar dispozitivele de ultimă generaţie, cu performanţe foarte bune. În plus, Google a declarat că browser-ul nu va fi disponibil în toate ţările şi în toate limbile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News