Will it Blend: Galaxy S3 şi iPhone 5 întâlnesc blenderul electric

Will it Blend: Galaxy S3 şi iPhone 5 întâlnesc blenderul electric

Specialiştii în distrugere de la BlendTec continuă şirul de experimente Will it Blend cu două dintre cele mai râvnite modele smartphone ale momentului – iPhone 5 şi Galaxy S3 – încercând să afle dacă noile telefoane pot rezista în bătaia lamelor ascuţie dintr-un blender foarte puternic.

Galaxy S3 şi iPhone 5 întâlnesc blenderul electric

În timp ce unele teste practice au demonstrat că telefonul Galaxy S3 nu se descurcă la fel de bine ca iPhone 5 când vine vorba de căzături pe asfalt, iar carcasa din aluminiu vopsit a lui iPhone 5 se zgârie prea uşor, testele celor de la BlendTec au ajuns la o concluzie uşor diferită şi nu chiar utilă pentru utilizatorii de rând.

Aruncat în cuva unui blender industrial, supleţea şi greutatea redusă a telefonului Galaxy S3 îi permit să evite lamelele din oţel învârtite la mii de rotaţii pe minut timp de secunde bune, în timp ce terminalul iPhone 5, fiind compact şi mult mai rigid, este transformat într-un nor de praf toxic aproape instantaneu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult