Au apărut pe piaţă primele carcase pentru iPhone SE. Acestea adâncesc misterul din jurul noului smartphone Apple

05.03.2016
Au apărut pe piaţă primele carcase pentru iPhone SE. Acestea adâncesc misterul din jurul noului smartphone Apple

Apple se pregăteşte să lanseze, în a doua parte a lunii martie, un nou moel iPhone cu ecran de 4 inci. Pe piaţă au apărut primele carcase pentru iPhone SE, iar acestea adâncesc misterul din jurul terminalului.

Din modelele apărute pe internet pot fi lansate două ipoteze: producătorii nu ştiu exact cum va arăta noul dispozitiv sau acesta va fi disponibil în două versiuni.

Citeşte şi: Apple va introduce ecrane AMOLED pe iPhone în 2017. Avantajele şi dezavantajele acestei tehnologii

Una dintre carcase are butonul On/Off în partea de sus, iar alta acelaşi buton pe lateral, la fel ca iPhone 6S.

De-a lungul timpului, primele carcase apărute pe internet au indicat cu precizie destul de mare cum vor arăta viitoarele modele de smartphone-uri Apple.

Citeşte şi: iOS 9.3 va anunţa utilizatorii de iPhone atunci când sunt supravegheaţi

iPhone SE va fi prezentat, cel mai probabil, pe 21 martie. Se pare că smartphone-ul va fi lansat fără o caracteristică importantă prezentă pe iPhone 6S. Este vorba de Force Touch. Tehnologia, care a debutat pe Apple Watch, măsoară presiunea aplicată pe displayul telefonului astfel că utilizatorii pot activa noi funcţii în cadrul sistemului de operare şi al aplicaţiilor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult