Honor 10 de la Huawei va fi lansat mai repede decât ne aşteptam

10.04.2018
Honor 10 de la Huawei va fi lansat mai repede decât ne aşteptam

Săptămâna trecută am aflat despre organizarea unui eveniment Honor în luna mai în Londra, unde era aşteptat noul Honor 10, însă lansarea telefonului este de fapt mult mai aproape decât ne aşteptam. Săptămâna viitoare, pe 19 aprilie, Huawei va prezenta în mod oficial noul flagship al brandului său secundar, care va fi probabil o variantă mai ieftină a noului său model de top, Huawei P20. Vestea vine direct de la sursă, o imagine de promovare fiind publicată pe contul de Weibo al brandului Honor.

Istoric, seria de dispozitive Honor din gama high-end, a mers în urma modelelor de top din gama Huawei. Astfel, acestea au fost echipate de obicei cu aceleaşi procesoare şi aceleaşi display-uri, în timp ce camerele foto rămâneau de fiecare dată cu o generaţie în urmă. Astfel, Honor 9 de anul trecut a venit cu un sistem dual-camera similar în performanţe cu cel de pe Huawei P9 şi nu la fel de performant precum cel de pe P10.

Ne aşteptăm astfel să vedem un Honor 10 echipat cu un display înalt, probabil decupat în partea de sus, asemeni P20, cu un chipset Kirin 970, pe care l-am întâlnit încă din toamna anului trecut pe Huawei Mate 10 Pro, un sistem dual camera (cel triple camera ar fi prea scump pentru un model de buget), probabil împrumutat de la Mate 10 sau de la P10 şi probabil o construcţie din sticlă, asemeni Honor 8 şi Honor 9.

Se pare că funcţiile „A.I.” sunt foarte importante pentru Huawei, imaginea de prezentare sugerând probabil că telefonul va beneficia de capabilităţi similare lui P20, software-ul urmând să fie acelaşi: EMUI 8. Evenimentul, de săptămâna viitoare va avea loc în China, deci probabil că evenimentul din Londra va marca lansarea din vest a noului dispozitiv.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News