Flagship-ul secundar Honor 10 de la Huawei va fi prezentat luna viitoare

05.04.2018
Flagship-ul secundar Honor 10 de la Huawei va fi prezentat luna viitoare

Huawei abia a dezvăluit gama sa de smartphone-uri high-end P20, însă brandul Honor nu va rămâne pentru mult timp în urmă. Se pare că modelul de top Honor 10 din seria secundară de dispozitive a companiei va veni foarte curând, un eveniment de prezentare fiind deja anunţat pentru data de 15 mai. În ciuda faptului că lansarea unui dispozitiv Honor nu va face valuri precum lansarea unui Huawei, cei care aşteaptă aceste dispozitive ar putea avea de câştigat, întrucât de obicei acest brand oferă performanţă comparabilă cu dispozitivele din seria P la un preţ semnificativ mai mic.

Atât Honor 8, cât şi Honor 9 au fost versiuni mai ieftine şi fără camere Leica ale modelelor P9 şi P10. Evenimentul de luna viitoare va avea loc la Londra, iar primul teaser pentru Honor 10 sugerează că vom avea de a face cu un smartphone cu design „Full View”, cu un ecran mare şi cu o cameră care va folosi din plin funcţiile AI pe care le-am văzut în trecut pe Huawei Mate 10 Pro şi P20/P20 Pro. Din păcate însă, nu avem informaţii despre configuraţia hardware a telefonului.

Dacă Huawei se ţine însă de tradiţia stabilită anii trecuţi, vom avea parte de un smartphone echipat cu cel mai nou chipset de top al său, Kirin 970, echipat cu o unitate neurală, dedicată funcţiilor A.I. De asemenea, sistemul dual-camera de pe P20 ar putea să îşi facă apariţia şi pe Honor 10, desigur într-o formă mai modestă, cu mai puţine moduri de fotografiere şi fără funcţiile dezvoltate alături de Leica. Anii trecuţi, flagship-urile Honor au împrumutat senzorii de pe Huawei P, însă nu au oferit şi stabilizare optică, deci anul acesta am putea vedea un model cu stabilizare şi pe Honor, având în vedere că atracţia noilor modele este senzorul cu rezoluţie de 40 megapixeli.

Cu siguranţă însă, vom afla diverse detalii şi vom primi fotografii „spion” cu dispozitivul înainte de 15 mai.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult