HTC ar putea include un senzor foto mai bun în One M8 Eye

HTC ar putea include un senzor foto mai bun în One M8 Eye

HTC pare să pregătească şi un nou model de HTC One odată cu noul accesoriu RE Camera. Este vorba despre HTC One M8 Eye, o variantă îmbunătăţită a celebrului M8 lansat în primăvara acestui an. Acesta nu pare să difere foarte mult de fratele său mai bătrân, însă ascunde în văzul tuturor un upgrade semnificativ.

Dezvăluirea acestui nou smartphone vine pe calea evleaks, care a publicat imagini de presă cu dispozitivul. HTC One M8 Eye este identic în termeni vizuali cu modelul precedent, însă corectează unul dintre marile minusuri semnalate de toată lumea: senzorul foto UltraPixel. Aceasta pare să fie înlocuit de un senzor de 13 megapixeli, asemănător cu cel pe care l-am văzut integrat în modelul Butterfly 2. Cu toate acestea, senzorul secundar, care este folosit pentru funcţia Bokeh este în continuare prezent.

La capitolul specificaţii tehnice, nu vedem diferenţe. Avem de a face cu acelasi procesor Snapdragon 801, cu display-ul Full HD de 5″ şi cu versiunea 4.4.4 de Android, peste care este aplicată interfaţa Sense. Noua variantă HTC One M8 Eye este aşteptată pe 8 octombrie, în cadrul evenimentului Double Exposure.

Judecând după nume, este clar că HTC pregăteşte anunţuri legate de captură foto şi video, iar RE Camera şi M8 Eye par să se încadreze perfect în această tematică.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult