HTC RE Camera descoperită în fişierele teaser site-ului

25.09.2014
HTC RE Camera descoperită în fişierele teaser site-ului

Evenimentul misterios HTC  Double Exposure programat pentru data de 8 octombrie nu mai are prea multe secrete de ascuns, întrucât deja am aflat ce produs urmează să fie lansat de compania taiwaneză. Este vorba despre RE Camera, un dispozitiv portabil mic, care pare să intre pe nişa de camere video pentru sport, asemeni modelelor GoPro Hero şi Sony Action Cam.

Deşi HTC încă nu a dezvăluit noua cameră video, un utilizator de pe Reddit a reuşit să sape în sursele site-ului RECamera.com şi să colecteze imagini şi detalii despre aceasta. RE Camera are un corp destul de mic, realizat dintr-un tub curbat şi pare să ofere unghiuri largi de vizualizare. Imaginile disponibile prezintă un dispozitiv asemănător în formă cu lanternele pentru camping, fiind prezent în fotografii chiar şi un suport pentru ataşarea sa pe un ghiozdan.

Clipul oficial HTC în care putem vedea material înregistrat de micuţa cameră sugerează că aceasta poate fi scufundată în apă fără griji, iar construcţia sa pare să fie rezistentă la şocuri, graţie dimensiunilor scăzute. La capitolul specificaţii nu avem prea multe detalii, însă zvonurile spun că va oferi un senzor de 16 megapixeli, o lentilă wide şi judecând după rezoluţia clipului de pe YouTube, filmarea ar putea fi limitată la rezoluţia 1280 x 720 pixeli.

Probabil că ţinta acestui dispozitiv nu este tocmai publicul GoPro, ci mai degrabă amatorii de selfie-uri. Aparent HTC pregăteşte să lanseze şi o aplicaţie numită RE Moments, care va comunica cu noua RE Camera şi care va fi mai mult ca sigur compatibilă cu seria de telefoane HTC One.

Mai sunt două săptămâni până la evenimentul de anunţ, aşa că ne aşteptăm să mai aflăm câteva detalii despre acest dispozitiv în zilele care urmează. Cum secretele sunt greu de ţinut în zilele noastre, probabil că vom primi şi câteva imagini spion cu RE Camera foarte curând.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult