HTC One E9 – imagini de prezentare şi specificaţii neoficiale

25.03.2015
HTC One E9 - imagini de prezentare şi specificaţii neoficiale

Cunoscut până acum după numele de cod A55, HTC One E9 este un smartphone din gama mid-range, pregătit ca alternativă mai accesibilă pentru telefoanele din seria One M9.

Surprins într-o primă serie de imagini neoficiale, One E9 se prezintă într-o carcasă din plastic alb-lucios, pusă în valoare cu o ramă aurie şi benzi metalice în partea din faţă.

HTC One E9 - imagine de prezentare neoficială

Comparat cu actualul model HTC One M9, noul E9 păstrează configuraţia cu difuzoare stereo orientate în faţă şi cameră foto de 20MP în partea din spate, însă ecranul de 5.0˝ este schimbat cu unul mai spaţios de 5.5˝, suportând aceeaşi rezoluţie QHD (2560×1440 pixeli). La interior găsim o configuraţie motorizată de cel mai puternic chipset MediaTek al momentului, modelul MT6795 cu procesor octa-core la 2GHz. Configuraţia este completată cu 3GB memorie RAM şi 32GB spaţiu de stocare intern, respectiv cameră frontală de 4MP cu tehnologie UltraPixel pentru amatorii de poze selfie.

HTC One E9 este livrat cu versiunea Android 5.0 Lollipop, personalizată cu interfaţa HTC Sense 7. Din păcate pentru mai multe detalii şi confirmarea celor prezentate mai sus va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult