HTC One Mini – noi imagini şi specificaţii

HTC One Mini - noi imagini şi specificaţii

Ceva mai mic, dar cu aspect aproape identic frăţiorului său mai mare, HTC One Mini are toate şansele la o primire călduroasă din parte fanilor HTC, mai ales că şi setul de specificaţii dezvăluite până în acest moment este unul promiţător.

HTC One Mini - noi imagini şi specificaţii


Citeşte şi:

VIDEO: vezi cât de tare va fi FIFA 14

Primul contact cu noul joc din seria NFS

GTA V – imagini noi şi un bundle exclusiv


Adăpostit într-o elegantă carcasă neagră cu forme rotunjite, One Mini pune la dispoziţie un ecran de 4.3 inch cu densitate 342ppi, capabil să redea imagini la rezoluţie 720p. Platforma hardware este centrată în jurul unui chipset cu CPU dual-core, asistat cu 2GB memorie RAM.

HTC One Mini este livrat cu sistemul Android 4.2.2 Jelly Bean şi dispune de 16GB spaţiu de stocare intern, din care o parte este rezervat pentru aplicaţiile instalate.

La capitolul design, One Mini se diferenţiază de modelul HTC One prin folosirea a două butoane separate pentru ajustarea volumului, care înlocuiesc clapeta de dimensiuni mari folosită la telefoanele HTC din generaţiile anterioare. Totodată, pe spatele carcasei poate fi observată o cameră foto cu lentile uşor retrase în corpul telefonului, probabil pentru a reduce riscul apariţiei zgârieturilor la strecurarea telefonului în buzunar.

HTC One Mini - vedere din spate

Deşi nu au fost confirmată oficial, lansarea modelului HTC One Mini este aşteptată pentru a doua jumătate a acestei veri sau începutul toamnei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult