Huawei ar putea anunţa şi modelul Mate RS din gama Porsche Design cu sistem triple camera

Huawei ar putea anunţa şi modelul Mate RS din gama Porsche Design cu sistem triple camera

În ultimii doi ani, Huawei ne-a obişnuit cu parteneriate inedite la fiecare lansare. Fie că vorbim despre alianţa cu Leica pentru a realiza o optică de calitate pentru camera foto, cu Pantone pentru realizarea unor culori inedite pentru telefoane sau cu Porsche Design pentru ediţii speciale (şi scumpe) ale telefoanelor şi ceasurilor sale inteligente, compania ştie să facă produse care să iasă în evidenţă. Astfel, alături de P20 şi P20 Pro, compania promite că pregăteşte încă un dispozitiv realizat în parteneriat cu Porsche Design. Din păcate, informaţiile au fost scăpate pe internet înainte de evenimentul de mâine seară, iar modelul nou nu va fi încadrat în seria P, ci va fi un nou Huawei Mate.

Imagini publicate pe internet din locaţia în care va avea loc mâine seară lansarea Huawei P20 sugerează că noul model Porsche Design al companiei va fi numit Huawei Mate RS şi va împrumuta câteva dintre elementele care vor scoate în evidenţă noul P20 Pro. Este vorba desigur despre camera foto cu trei obiective, care conform imaginilor care au ajuns de curând pe reţeaua de socializare Weibo din China, vor fi dispuse orizontal, în partea de sus a telefonului, într-un mod similar cu modelele P9 şi P10 din anii trecuţi.

Este curios însă faptul că telefonul nu este prezentat drept un P20 Porsche Design. Acest lucru ar putea sugera că parteneriatul dintre Huawei şi brandul exclusivist este strâns legat de seria de dispozitive Mate, considerată cea care inovează în domeniul performanţei în fiecare an. De asemenea, este curioasă denumirea Mate RS, întrucât poate fi asemănată cu cea a unui bolid Porsche.

Fiind vorba despre un model Porsche Design, cu siguranţă preţul acestui model va fi mult mai mare decât cel al variantelor P20 „obişnuite”. Este posibil ca Mate RS de la Huawei să fie modelul zvonit care va sparge bariera spaţiului de stocare, cu memorie internă de 512 GB din fabrică. Lansarea P20, P20 Pro şi Mate RS de la Huawei va avea loc mâine seară, în Paris.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult