Huawei Honor 5C, disponibil şi în magazinele europene

21.06.2016
Huawei Honor 5C, disponibil şi în magazinele europene

Oferta Huawei de telefoane accesibile bazate pe Android include un nou model smartphone, disponibil şi cumpărătorilor europeni. Lansat mai întâi pentru pieţele asiatice, Huawei Honor 5C ajunge însă pe teritoriu european fără una din dotările cele mai în vogă, omisă pentru obţinerea unui preţ la vânzare mai atractiv.

Lansată cu un preţ oficial de 199 euro, versiunea europeană a telefonului Huawei Honor 5C vine fără senzor de amprente, însă finisajele din metal şlefuit şi restul dotărilor la partea de hardware rămân neschimbate:

  • Chipset octa-core Kirin 650
  • Ecran Full HD de 5.2”
  • 2 GB memorie RAM
  • 16 GB memorie internă şi slot microSD
  • Cameră foto de 13MP +  cameră frontală de 8MP
  • Acces la internet 4G

Honor 5C este disponibil deja la pachet retail în oferta magazinelor partenere Huawei, urmând să ajungă şi în oferta cu abonament a unor operatori de telefonie mobilă începând cu luna august.

Vezi şi Huawei a lansat Honor 5A, un smartphone ieftin cu CPU octa-core şi acces la internet 4G

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult