Huawei Mate 8, următorul telefon Nexus a fost surprins în imagini neoficiale

Produs de Huawei, următorul telefon Google Nexus este tot mai aproape de lansare, dispozitivul putând fi admirat deja în primele imagini neoficiale.

Potrivit zvonurilor, viitorul telefon Nexus este pregătit cu ecran WQHD de 5.7˝ şi senzor de amprente. Variantă mai ieftină a celor două telefoane Nexus pregătite pentru lansare în acest an, modelul produs de Huawei ar urma să înlocuiască actuala serie Nexus 6.

În afară de perspectiva unor costuri de producţie ceva mai reduse, parteneriatul cu Huawei poate însemna pentru Google şi o poartă de intrare mai largă în uriaşa piaţa chineză, primul telefon Nexus produs de o companie din China pornind cu un avantaj competitiv important.

Aşteptat să fie prezentat oficial la expoziţia IFA Berlin (4-9 septembrie) sub numele Huawei Mate 8, noul smartphone oferit în carcasă de tip unibody ar urma să fie motorizat de un chipset propriu companiei chineze şi echipat cu o cameră foto de 21MP (Sony IMX230). Pe lista neoficială a dotărilor s-ar afla şi un sistem de încărcare wireless, furnizat de Qualcomm.

Huawei Mate 8

Mai multe detalii vom afla cu ocazia evenimentului de presă programat pentru data de 2 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult