Huawei P8, lansat oficial în România

28.05.2015
Huawei P8, lansat oficial în România

Huawei a lansat oficial în România noul său vârf de gamă P8, la aproximativ o lună după lansarea globală şi va fi prezent în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă şi în magazine.

“Lansarea Huawei P8 pe piaţa din România este un prilej de bucurie, dar şi o provocare. Noul nostru vârf de gamă are toate atuurile necesare pentru a deveni un succes de vânzări, aşa că provocarea noastră este ca publicul să afle tot ceea ce poate face telefonul, ca mai apoi să îl aleagă.” a declarat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

Telefon dual-SIM, Huawei P8 este motorizat de procesorul octa-core Kirin 930, ajutat cu 3GB memorie RAM. Modelul dispune de două camere foto performante şi tehnologii inovatoare, precum funcţiile Search phone by Voice, Signal+ şi modul Regizor. Camera foto principală de 13 MP beneficiază de stabilizare optică şi integrează primul senzor RGBW în patru culori din lume, asistat cu un procesor de imagine la nivelul unui DSLR, permiţând reducerea zgomotului în momentul fotografierii, prin detectarea inteligentă a mediilor cu un contrast înalt.

Huawei P8, lansat oficial în România

„Mulţi dintre uilizatorii din România iau decizia de cumpărare în funcţie de camera foto a smartphone-ului, aşa că era natural să le oferim una din cele mai bune alternative de pe piaţă.” a completat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

Un alt plus îl reprezintă cele patru stiluri de fotografiere ale modului Light Painting: Taillights Track, Silky Water, Star Track şi Light Graffiti, promiţând fotografii creative la calitate profesională în condiţii de iluminare scăzută. De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii în condiţii de iluminare scăzută, utilizează diafragma manuală a camerei pentru a captura fascicule largi de lumină.

Modul Regizor al Huawei P8 promite obţinerea de conţinut video la nivel profesional pe un smartphone. Utilizatorului poate controla alte trei smartphone-uri bazate pe Android, clipurile video înregistrate simultan din patru unghiuri diferite fiind sincronizate automat pentru editare.

Datorită tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar şi a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaşte care este cel mai bun mod de utilizare. Când unul din capetele antenei este acoperit şi semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celălalt capăt al antenei, cu mult mai repede decât smartphone-urile tradiţionale, asigurând menţinerea unui semnal puternic.

Huawei P8 va fi disponibil spre vânzare de la începutul lunii iunie, la un preţ de 499 Euro, la partenerii Huawei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult