LG G3, surprins în noi imagini neoficiale

LG G3, surprins în noi imagini neoficiale

Viitorul top de gamă LG a fost surprins din nou în imagini neoficiale, arătând de data aceasta şi partea din faţă a telefonului.

Noul G3 se prezintă într-o carcasă din plastic cu design unibody, având conectorul pentru căşti şi cel micro USB poziţionaţi în partea de jos. Ecranul cu diagonală 5.5 inch şi rezoluţie 2560×1440 ocupă aproape toată partea din faţă a telefonului, lăsând loc doar pentru două benzi înguste vizibile sub scutul din sticlă. Aici găsim numai logo-ul LG aplicat în partea de jos, respectiv casca audio şi camera frontală în cea superioară, producătorul alegând să nu includă butoane fizice.

După cum se observă din imaginea de mai jos, LG a păstrat setul de butoane poziţionat pe spatele telefonului, însă folosind un design nou. În dreapta camerei foto poate fi observat ceea ce pare a fi un blitz LED cu două tonalităţi de lumină, iar în stânga este amplasat un senzor cu utilitate rămasă deocamdată necunoscută. LG a poziţionat senzorul infraroşu de la G Flex în acelaşi loc, explicând că acest aranjament este mai potrivit în cazul unui terminal de mari dimensiuni, deci este posibil să fie de fapt vorba despre acelaşi modul hardware.

LG G3 - vedere faţă LG G3 - vedere spate

Potrivit invitaţiilor distribuite deja membrilor presei, anunţând lansarea unui produs misterios în data de 27-28 mai, top-ul de gamă smartphone LG G3 probabil va fi dezvăluit chiar în această lună.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult