Zvon: LG pregăteşte un Prada mai forţos

04.07.2007
Zvon: LG pregăteşte un Prada mai forţos

LG pregăteşte lansarea unui telefon mobil echipat cu tehnologii de vârf precum UMTS, Wi-fi sau Windows Mobile 6, cu un look asemănător actualului fashion-phone LG Prada, conform unor zvonuri recente.

Credibilitiatea lor este subliniată de mobilul LG cu sistem de operare prezentat la congresul 3GSM la Barcelona, în februarie, de care nu s-a mai auzit nimic în ultima perioadă. Noul telefon este aşteptat în Europa şi Statele Unite în luna Septembrie şi va integra tehnologia UMTS (cunoscută şi sub numele 3G), conectivitate Wi-fi şi posibil HSDPA. Includerea ultimului sistem de operare Microsoft, Windows Mobile 6, îi va permite utilizarea programelor dezvoltate pentru acesta, printre cele mai folositoare fiind cele din suita Office Mobile.

Noul telefon va fi aproape indentic cu existentul Prada din punct de vedere al designului, renunţându-se la joystick-ul prototipului expus în primăvară în favoarea unei construcţii minimaliste cu deja dovedită priză la public. Ecranul sensibil la atingere şi elementele stilistice întâlnite la Prada vor fi şi ele regăsite pe noul LG.

Prototip LG Prada

Preţul, numele şi alte detalii „minore” ale acestui „LG Prada cu steroizi” sunt încă necunoscute, însă e posibil ca nomenclatura să nu fie schimbată, păstrându-se cea a designerului italian. Fanii Prada vor aştepta cu sufletul la gură noul LG şi lupta de pe piaţa europeană dintre acesta şi rivalul american Apple iPhone, care probabil va ajunge şi el pe bătrânul continent până în toamnă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News