LG va actualiza familia de telefoane Optimus L în cadrul MWC 2013

11.02.2013
LG va actualiza familia de telefoane Optimus L în cadrul MWC 2013

LG a anunţat acum două zile, prin intermediul unui clip promoţional care promite doar lucruri interesante care vor putea fi văzute la MWC 2013, dar nu oferă nici o altă informaţie. Pe lângă modelul de vârf Optimus G Pro, care este aşteptat, se pare că sud-coreenii vor anunţa la Barcelona şi actualizarea liniei Optimus L.

Terminalele Optimus L3, L5 şi L7 vor face saltul la generaţia a doua, păstrând design-ul care s-a dovedit suficient de apreciat pentru a permite vânzărilor să atingă cifra de 10 milioane de bucăţi, dar aducând specificaţii mai bune.

Cel mai mic membru al familiei, L3 II, va păstra diagonala de 3,2” şi rezoluţia QVGA a modelului curent, însă va oferi un panou IPS în locul banalului TFT, va oferi o cameră foto cu senzor de 5 MP şi va folosi un procesor ceva mai rapid, tactat la 1 GHz.

Optimus L 5 II va folosi o platformă hardware care va include un procesor ARM Cortex A9 tactat la 1 GHz şi un nucleu grafic PowerVR SGX531, cel mai probabil o soluţie MediaTek MT6575. Telefonul se pare că va oferi un ecran cu diagonală de 4” şi rezoluţie WVGA, alte detalii fiind momentan necunoscute.

În final, cel mai puternic terminal din serie, Optimus L 7 II, va face saltul la un nucleu dual-core prin implementarea unei soluţii Qualcomm MSM8225. Acesta va oferi o memorie RAM cu o capacitate de 768 MB, o cameră cu senzor de 8 MP şi un ecran cu diagonala de 4,3” care va păstra rezoluţie WVGA, LG implementând şi o baterie consistentă de 2460 mAh.

Deoarece linia Optimus L a avut succes pe pieţele în curs de dezvoltare, este de aşteptat ca versiunile Dual SIM ale acestuia să fie anunţate tot în cadrul MWC 2013 sau în perioada imediat următoare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News