Meizu MX7, confirmat pentru anul viitor de un oficial al companiei chineze

Lansat la jumătatea acestui an, Meizu MX6 a prezentat o alternativă credibilă pentru OnePlus 3 şi alte modele smartphone din gama midrange superioară. Însă comparat actualei oferte de telefoane cu design all-screen, MX6 pare deja învechit, tot mai multe zvonuri anunţând încă de pe acum un posibil succesor.

Probabil, din dorinţa de a ţine sub control speculaţiile, vicepreşedintele Yang Zhe a dezvăluit într-o postare făcută în reţeaua de socializare Weibo că Meizu lucreză deja la modelul MX7, însă acesta nu va fi dezvăluit mai devreme de primăvara anului viitor.

MX6 păstrează dimensiunile predecesorului său. Acesta vine tot cu un display de 5,5” şi rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), fiind construit folosind panouri TDDI LCD de la Sharp (Touch and Display Driver Integration). Telefonul este bazat pe un chipset cu zece nuclee Helio X20 de la MediaTek, este echipat cu 4 GB memorie RAM şi integrează 32 GB spaţiu de stocare intern.

Cât despre succesorul MX7, acesta ar urma să primească chipsetul Helio P30 şi un ecran de 5.7” cu rezoluţie QHD, cameră foto de 21MP şi cameră frontală de 5MP.

publicitate
închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat