Nokia E97, un concept interesant

03.04.2009
Nokia E97, un concept interesant

Deşi telefonul original cu acest nume nu se vede la orizont, conceptul care îl precede este cu siguranţă mult mai interesant decât ceea ce ne va servi compania finlandeză. Dispozitivul din imaginile următoare este doar un concept, o posibilă încarnare al unui posibil viitor telefon Nokia: E97.

Nokia E97

Acest concept este interesant din mai multe puncte de vedere. În primul rând, designul este unul extrem de atrăgător. În al doilea rând, posedă de câteva funcţii interesante. Printre acestea, ecranul care poate fi desprins de restul dispozitivului. Acesta are la bază tehnologia E-Ink şi poate funcţiona de sine stătător. Are chiar şi spaţiu de stocare propriu, graţie slotului de memorie externă (probabil microSD), de până la 8 GB. Garat într-un dock cu intrare USB, ecranul conceptului de Nokia E97 poate fi utilizat şi ca ramă foto digitală.

Nokia E97

Cu toate aceste avantaje, mă îndoiesc că Nokia E97 va vedea lumina zilei în această formă. Cel mai probabil va rămâne un concept interesant şi mult prea scump de produs pentru o perioadă crizată din punct de vedere economic.

Nokia E97

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News