Preţul pentru Samsung Galaxy S II Plus a fost anunţat

Preţul pentru Samsung Galaxy S II Plus a fost anunţat

Samsung a anunţat modelul Galaxy S2 Plus la începutul acestui an, însă nu a dat detalii în legătură cu preţul sau data la care va intra pe piaţă. Smartphone-ul cu Android 4.1 Jelly Bean tocmai a intrat pe piaţa taiwaneză, la un preţ echivalent de 350 €. Telefonul este disponibil cu carcasa albastră, o culoare similară cu cea întâlnită la Galaxy S III. Versiunea albă a lui Galaxy S II Plus va intra pe piaţă în luna februarie. Samsung mizează pe faptul că Galaxy S II a fost un produs de succes şi noul model va profita de pe urma sa. Nu cred că a fost gândit ca un smartphone pentru volume mari, specificaţiile sale fiind considerate mainstream la ora actuală.

Samsung Galaxy S II Plus a intrat pe piaţa asiatică

Samsung Galaxy S II Plus vine mai mult cu schimbări de natură cosmetică. Cei care nu au apreciat textura capacului de plastic de la Galaxy S II au acum parte de un design diferit. Greutatea a crescut cu cinci grame, în ciuda faptului că specificaţiile au rămas aproape neschimbate. În carcasă, chipset-ul Exynos de la Samsung a fost înlocuit cu unul Broadcom cu specificaţii similare. Cei care au reuşit să ruleze primele teste de performanţă au obţinut rezultate interesante. În multe din teste, noul Galaxy S II Plus reuşeşte să depăşească modelul original. Chipset-ul grafic de la Broadcom este însă puţin mai lent decât Mali-400MP.

Samsung Galaxy S II Plus vine cu o nouă textură a capacului

Este foarte posibil ca Samsung Galaxy S II Plus să ajungă şi pe pieţele europene în lunile următoare. Dacă ne raportăm puţin la preţul din Taiwan, atunci clienţii s-ar putea să fie puşi în faţa unei alegeri dificile. Galaxy S II încă se mai găseşte prin magazinele româneşti, poate primi upgrade la Android 4.1 şi are un preţ similar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News