Primele imagini cu Ascend W3, noul smartphone cu Windows Phone 8 de la Huawei

16.09.2013
Primele imagini cu Ascend W3, noul smartphone cu Windows Phone 8 de la Huawei

Huawei Ascend W3, al treilea reprezentant al seriei Ascend W de telefoane cu Windows Phone 8, vine cu un ecran IPS de 4.5 inch şi cameră foto îmbunătăţită.

Încă nelansat oficial, Ascend W3 poate fi admirat într-o primă serie de imagini afişând un design ce păstrează liniile predecesorului Ascend W2. Carcasa cu dimensiuni 132x67x10 mm adăposteşte însă un ecran mai mare şi hardware îmbunătăţit. Din păcate lista specificaţiilor nu este completă, aceasta menţionând în plus doar camera foto cu senzor de 8MP capabilă de filmare la rezoluţie Full HD.

Cât despre exemplarul surprins în imagini, acesta pare să fie o variantă pentru piaţa din China a telefonului Ascend W3, personalizată cu logo-ul operatorului China Mobile.

Huawei Ascend W3 va fi lansat în cel puţin două variante de culoare – albastru şi galben, la ceva timp după expoziţia CES 2014 de anul viitor, unde este aşteptat să fie prezentat oficial.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult