Primele imagini cu iPhone 5S. Aşa arată de fapt?

Primele imagini cu iPhone 5S. Aşa arată de fapt?

Succesorul lui iPhone 5 este subiect fierbinte la bursa zvonurilor, iar ultimele imagini ne arată ceva cu totul diferit faţă de ce ne-a obişnuit Apple în ultimii ani. În timp ce majoritatea surselor vorbeau despre un iPhone 5S cu design aproape neschimbat faţă de predecesorul său, în imagini putem vedea un prototipul unui produs ce pare să semene mai degrabă cu un iPod Nano supradimensionat, ce renunţă la designul cu linii pătrăţoase pentru ceva mai uşor de strecurat în buzunar.

Dacă zvonurile se adeveresc, următorul model iPhone ar putea fi un telefon cu ecran curbat, ce acoperă inclusiv marginile carcasei, astfel încât butoanele laterale să fie reprezentate virtual şi schimbate în funcţie de aplicaţia pe care o rulăm.

Surprinzător sau nu, noile informaţii se potrivesc de minune cu promisiunile făcute de un patent Apple înregistrat recent, ce propune tocmai telefoane cu ecran curbat, care îmbracă toată carcasa.

Concept de design patentat de Apple

Noul design vine în contradicţie cu tendinţele Apple de până acum, în care producătorul prefera formele pătrăţoase tocmai pentru că favorizau includerea de butoane fizice şi conectori într-un spaţiu cât mai restrâns, permiţând realizarea de telefoane compacte fără a compromite opţiunile pentru conectivitate şi butoanele adiţionale, utile pentru utilizator.

Desigur, nu trebuie exclusă nici posibilitatea ca aceste imagini să fie un simplu fals, sau prototipul unui alt produs Apple, rămas necunoscut până în acest moment.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult