Samsung ne arată parţial o imagine cu Galaxy S4

12.03.2013
Samsung ne arată parţial o imagine cu Galaxy S4

Cu câteva zile înainte de lansarea oficială, Samsung vrea să incingă spiritele şi publică o imagine oficială cu viitorul top de gamă. Galaxy S IV nu este prezentat în întregime. Putem vedea doar forma jumătăţii superioare şi sunt astfel confirmate zvonurile care spun că smartphone-ul va semăna foarte mult cu Galaxy S III. Alte zvonuri vorbesc chiar despre faptul că butonul fizic de sub ecran va fi păstrat. În aceste condiţii ar trebui să avem şi celelalte două butoane capacitive în aceeaşi zonă.

Teaser oficial pentru Samsung Galaxy S IV

Imaginea de mai sus ne sugerează faptul că Samsung a apelat la un artificiu de design interesant. Fie grila pentru cască are culoarea carcasei şi este greu de observat datorită iluminării imaginii, fie sigla Samsung este chiar grila pentru cască. Va trebui să mai aşteptăm două zile până vom afla răspunsul.

Dacă designul lui Samsung Galaxy S IV va fi atât de conservator pentru partea din faţă, ne aşteptăm la ceva surprize în rest. Un hardware mai puternic şi un ecran mai mare într-un dispozitiv similar cu cel din generaţia anterioară nu sună chiar atât de bine. Proporţional, marginile ecranului lui Galaxy S4 vor fi ceva mai subţiri decât ale modelului anterior. Putem doar bănui că pe latura din stânga a smartphone-ului se află un buton de volum. Voi ce părere aveţi în legătură cu acest teaser pentru Samsung Galaxy S IV?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News