Samsung pregăteşte o versiune integral metalică a terminalului Galaxy Alpha, afirmă zvonurile

Samsung pregăteşte o versiune integral metalică a terminalului Galaxy Alpha, afirmă zvonurile

Samsung a anunţat la jumătatea lunii trecute Galaxy Alpha, un smartphone din gama intermediară care a ascultat de criticile anumitor utilizatori şi a adoptat un design îmbunătăţit. Galaxy Alpha nu a ajuns încă pe piaţă, însă Samsung se pare că pregăteşte deja o versiune cu un hardware ceva mai modest, dar şi cu un preţ ceva mai mic.

Conform informaţiilor neoficiale disponibile în acest moment, se pare că modelul SM-A500 va folosi un ecran AMOLED cu diagonală de 5” şi rezoluţie HD, fiind astfel puţin mai mare decât modelul deja anunţat, dar păstrând totodată o rezoluţie nu tocmai impresionantă.

Acest viitor smartphone va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 400, confirmând astfel încadrarea în gama mid-range, 16 GB de memorie internă extensibilă, două camere foto cu senzori de 8 şi 5 MP si o baterie cu o capacitate de 2330 mAh. Acest terminal nu va oferi însă opţiuni speciale precum senzorii pentru puls sau amprentă şi nici nu va primi un tratament pentru ermetizare contra prafului sau apei.

Zvonurile afirmă că acest SM-A500 va oferi o carcasă integral metalică, nu doar bazată pe un şasiu metalic precum cea văzută la Galaxy Alpha sau Galaxy Note 4, şi că bateria nu va putea fi înlăturată. Dacă aceste informaţii se vor adeveri, se pare că Samsung intenţionează să opereze nişte schimbări de design interesante pe care vrea să le rafineze până la finalizarea viitorului Galaxy S6 de anul viitor. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News