SE Kiki concept devine realitate: Sony Ericsson XPERIA Pureness

04.09.2009
SE Kiki concept devine realitate: Sony Ericsson XPERIA Pureness

Update: Sony Ericsson XPERIA Pureness beneficiază de un display transparent, lucru nemaintâlnit până acum la un telefon mobil. Faptul că este monocrom s-ar putea totuşi să-i deranjeze pe unii. În orice caz, trebuie să recunoaştem că avem în faţă un produs care mai sparge monotonia de pe piaţa telefoanelor mobile.

Sony Ericsson XPERIA Pureness Sony Ericsson XPERIA Pureness

Sony Ericsson Kiki, conceptul de telefon ecologic prezentat în urmă cu două luni, a devenit astăzi o realitate. Dispozitivul, anunţat în cadrul unei conferinţe ce a avut loc în Londra, va fi lansat oficial în noiembrie şi va purta denumirea comercială de Sony Ericsson XPERIA Pureness.

SE XPERIA Pureness

Ciudat este că, în afară de termenul “pureness” care desemnează “puritatea”, nu avem informaţii cum că telefonul va fi unul ecologic, aşa cum ni s-a sugerat iniţial. Mai degrabă, din datele oferite de Sony Ericsson, Pureness se va remarca prin simplitate: convorbiri şi SMS-uri. Pe partea design, producătorii susţin că au dorit să creeze un produs care să reflecte puritatea apei şi starea de calm. Privind clipul de mai jos după o cafea tare ca moartea, mi-e greu să mă pun de acord cu ei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News