Sony Xperia Z4 îşi dezvăluie câteva dintre secrete în patru imagini neoficiale

17.03.2015
Sony Xperia Z4 îşi dezvăluie câteva dintre secrete în patru imagini neoficiale

Deoarece detaliile despre viitorul vârf de gamă Xperia Z4 au fost destul de firave până acum, era destul de clar că acesta nu va fi gata pentru o lansare în cadrul MWC 2015, iar produsul Sony a fost într-adevăr cel mai faimos absent. Cele mai noi imagini cu acesta ne arată totuşi cam la ce surprize ar trebui să ne aşteptăm în vară.

Deşi reprezentanţii companiei au negat că vor lansa un singur model de vârf pe an, întârzierea modelului Xperia Z4 ne face să credem că programul cu două lansări importante pe an nu mai este într-adevăr sustenabil pentru Sony. Până la lansarea din vară, @OnLeaks ne-a oferit o serie de imagini cu modelele grafice tridimensionale care sunt folosite în general pentru fotografiile de presă, iar acestea ne ajută sa ne facem o idee despre noutăţile pe care le va aduce acest terminal.

În linii mari, Xperia Z4 va păstra designul OmniBalance cu margini rotunjite pe care l-am remarcat la generaţia actuală Xperia Z3, însă va prelua difuzoarele mai mici ascunse lângă ramă pe care le-am văzut la Xperia Z2. La o privire mai atentă, se observă câteva detalii noi interesante.

Astfel, conectorul Micro USB a fost mutat în partea inferioară a carcasei şi nu mai este protejat de un capac, Xperia Z4 urmând fie să piardă protecţia la apă, ceea ce este cam greu de crezut, fie să folosească aceeaşi metodă de protecţie folosită anterior pentru conectorul audio de 3,5 milimetri.

Lângă acest conector apare un alt locaş care are forma ovoidală a unui USB Type-C, însă dimensiunile acestuia sunt prea mici. Deoarece vechiul conector magnetic Pogo a dispărut, probabil că avem de-a face doar cu un înlocuitor al acestuia. Un alt aspect care sare în ochi este dimensiunea cam redusă a unicului capac protector rămas, acesta părând cam mic pentru a putea adăposti sloturile MicroSD şi Nano SIM. Rămâne însă de văzut dacă designerii Sony vor abandona şi ei MicroSD sau dacă macheta 3D este încă nefinisată.

Conform zvonurilor de până acum Sony Xperia Z4 va fi lansat cândva în cursul acestei veri şi va oferi un procesor Snapdragon 810, un ecran cu diagonală de 5,2” cu rezoluţie Quad HD şi o cameră foto cu senzor de 20,7 MP.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News