Sony Xperia E5, un nou smartphone de buget, este aproape de lansare

Sony Xperia E5, un nou smartphone de buget, este aproape de lansare

Parte din gama E Series a producătorului Sony,  Xperia E5 ar putea fi o alegere interesantă pentru cei aflaţi în căutarea unui smartphone compact, dar cu hardware decent şi nu foarte scump.

Apărut într-un raport vamal cu numele de cod F3216 şi F3311, noul telefon Xperia foloseşte chipsetul MT6735 de la MediaTek. Model quad-core, acesta oferă performanţe decente la partea de CPU şi modem LTE integrat, fiind o alegere foarte populară pentru mulţi producători asiatici specializaţi telefoane ieftine bazate pe Android.

Sony Xperia E4

Potrivit listei preliminare cu specificaţii, Xperia E5 pune la dispoziţie un ecran HD de 4.6”, 1.5GB memorie RAM şi 16GB memorie internă. Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 13 MP şi cameră frontală de 5MP.

Momentan, fără o dată de lansare precisă, Sony Xperia E5 este pregătit cu sistemul Android 6.0 şi ar putea fi oferit la un preţ comparabil predecesorului Xperia E4, lansat anul trecut cu un preţ retail de 130 euro.

Vezi si Sony Xperia E4 – preţul în magazinele europene

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult