Telefoane excentrice

30.10.2007
Telefoane excentrice
Vertu Ascent Ferrari 1947

Acelasi inconfundabil design Vertu plus calutul Ferrari incrustat fix sub tastatura cu butoane din otel inoxidabil si ecranul protejat de cristal safir.

Carcasa din titan finisata manual, forme inspirate de la masinile Ferrari GT – intruchiparea puterii, rezistentei si performantelor de varf. Acesta este telefonul Vertu Ascent Ferrari 1947, o editie limitata de 1.947 de bucati care celebreaza 60 de ani de la aparitia marcii Ferrari si la a carui infatisare au lucrat impreuna atat divizia de telefoane de lux a Nokia, cat si producatorul italian de automobile.

Vertu Ascent Ferrari 1947

Pe spatele mobilului e lipita o pedala de frana Ferrari la scara redusa din aluminiu. Functia sa? Decorativa. Componentele sunt asamblate manual in Marea Britanie si fiecare telefon are o serie distincta, de la 1 la 1.947.  

Apropo, va intereseaza si detalii mai high-tehnice? Sunt putine: GSM pe trei benzi, „memorie impresionanta" (nespecificata) pentru 1.000 de contacte, 900 de notite si 100 de SMS-uri, hardware Yamaha pentru sunet, Bluetooth, autonomie de 2,5-4 ore in convorbire si dimensiuni de 108x44x22 mm (158,4 g). Cablul de date se vinde separat (nu-i de mirare la pretul acestui model).

Probabil ca aceste alte facilitati sunt si ele vinovate de pretul cam piperat: tonurile de apel V21 Enzo Ferrari rev & overrun si screensaverele cu imagini Ferrari. 

Deocamdata, Vertu nu are puncte de vanzare in Romania, dar daca tragi o fuga pana in Germania, cu numai 6.300 de euro, telefonul e ca si cumparat. Detaliile acestea impreuna cu „speranta ca vom fi prezenti in tara dvs. pe la inceputul anului viitor" ne-au fost oferite de reprezentantul de presa al Vertu. 6.300 euro; www.vertu.com

Vertu Ascent Ferrari 1947 parerea go4it! telefon pentru colectionare; piesa de editie limitata / bun de etalat, bun de vorbit / prea scump daca bagam in seama caracteristicile tehnice (lipsa camera foto, nu se spune nimic despre music player)

Urmărește Go4IT.ro pe Google News