(Update) LG Optimus L9 II se apropie de lansare, primele specificaţii ies la iveală

(Update) LG Optimus L9 II se apropie de lansare, primele specificaţii ies la iveală

Actualizare. Nu au trecut decât 24 de ore şi Optimus L9 II şi-a făcut apariţia. Faţă de datele anterioare, singurele modificări sunt apariţia unui procesor tactat la 1,4 GHz şi implementarea unui modul infraroşu pentru funcţia de telecomandă. 


LG a actualizat în primăvara acestui an o parte din gama L de telefoane mobile, însă tocmai modelul superior Optimus L9 II a fost lăsat în urmă. Zvonit iniţial să fie lansat împreună cu G2, ceea ce nu s-a întâmplat, Optimus L9 II se pare că va fi lansat în viitorul apropiat iar primele specificaţii au ieşit deja la iveală.

Asemănător cu modelul anterior, Optimus L9 II va pierde însă unicul buton fizic, alocat funcţiei Home, în favoarea unui set complet de butoane capacitive. Telefonul va păstra şi diagonala de 4,7” a modelului anterior, însă rezoluţia va face un binevenit salt la HD. Tipul panoului este necunoscut, însă putem presupune fără prea mari şanse de a da greş că vom avea de-a face tot cu unul de tip IPS.

Platforma hardware aleasă de LG este un cip Qualcomm MSM8230,  un membru al familiei Snapdragon S4 Plus care oferă un procesor dual-core Krait tactat la 1,2 GHz şi un nucleu grafic Adreno 305. Lista specificaţiilor, încă neconfirmată oficial, mai cuprinde o memorie RAM cu o capacitate de 1 GB şi 8 GB de stocare internă, care poate fi extinsă cu un card MicroSDHC.

Optimus L9 II va oferi o cameră foto cu senzor BSI de 8 MP, o cameră frontală  de 1,3 MP, conectivitate 3G şi Wi-Fi 802.11n şi o baterie cu o capacitate de 2150 mAh. Nu este cunoscută data la care cel mai puternic telefon din gama intermediară LG va vedea oficial lumina zilei, zvonurile afirmând că acesta va fi lansat până la finele acestei luni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News