Xiaomi Mi Note 3, prezentat oficial

11.09.2017
Xiaomi Mi Note 3, prezentat oficial

Foarte apreciat pentru raportul excelent calitate/preţ, popularul phablet Xiaomi Mi Note 2 are acum un succesor.

Cu design asemănător celui folosit şi cu modelul anterior, Xiaomi Mi Note 3 diferă însă destul de mult la partea de hardware. Astfel, chipsetul Snapdragon 821 este înlocuit de Snapdragon 660, un model nu chiar high-end, dar cu performanţe competitive şi eficienţă bună a consumului de energie. Asigurând că nu vor exista piedici în calea unei funcţionări optime a aplicaţiilor, Xiaomi a echipat noul smartphone cu nu mai puţin de 6GB memorie RAM (4GB la modelul anterior).

Mi Note 3 este oferit în variante cu 64GB sau 128GB spaţiu de stocare, ambele dispunând de sistem dual camera (12MP+12MP) cu zoom optic 2X şi funcţie de stabilizare optică a imaginii. Camera frontală de 16MP este asistată cu tehnologie Adaptable AI Beautify, pentru retuşarea automată a portretelor obţinute.

Carcasa de 7.6 mm grosime (greutate 163 grame) adăposteşte un acumulator 3500 mAh, asistat cu tehnologia Quick Charge 3.0 şi conector USB-C pentru încărcare rapidă.

Xiaomi Mi Note 3 este listat deja în ofertele magazinelor asiatice la preţuri începând cu 320 euro (carcasă neagră, 6GB + 64G), 370 euro pentru modelul cu 128GB memorie şi 380 euro dacă alegem varianta de culoare albastră a telefonului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult